Hallofuckinween

Att gå upp ifrån en varm säng med en människa med varmt hjärta i, för att plugga, det är saker som gör ont. Jag har inte kunnat koppla av en enda sekund av detta lov. Jag vaknar flera gånger per natt för att gå upp och hämta vatten, extrakolla så att ingen lärare ligger under sängen och frågar mig varför jag inte pluggar, kolla så att alla kontakter är utdragna. Allt detta på grund av två sketna jävla prov. Seriöst. Folk som säger att att jobba är värre än att gå i skolan, är ni seriösa? För i så fall så kommer jag att dö.

Verkar som att bandet är på att spela lite Flyleaf. Wohoo. Det här kan bli kul. Ska bara öva lite på skriket först. Fan va jag är nöjd med spotify det är ju helt underbart.

Slänger böckerna åt helvete nu.

Perfect

Så jävla nice dag. Pluggar hemma hos C. och det har gått väldigt bra, är snart klar för idag tror jag. Jag är så jävla taggad på att spela musik. Jag vill bara ha massa projekt igång hela tiden. Jag måste ha minst ett projekt igång för att jag inte ska bli uttråkad. Nyaste projektet är att jag vill lära mig alla flyleaf låtar, vilket blir inklusive growl, och det är ett projekt i sig. Vet att bandet flyleaf är rätt gammalt, hittade tillbaka till dom nu i veckan. För min del är det bara att hoppas att bandet vill spela någon låt av dom! Faller mig helt i smaken..


Jävligt cool brud alltså..

Nu ska Calle lära mig att growla ^^ YEAH

Hej och hå

Jag är stört trött. Sov 7 timmar sen vaknade jag i ren panik, var tvungen att skynda från C. och åka hem och plugga. Men först var jag ju tvungen att duscha, och laga lunch, sen märkte jag att mormor och gammelmoster va på besök så då pratade jag med dom, sen fikade vi. Nu är klockan 4 och jag måste sticka iväg till jobbet snart. Så, inget plugg alltså. Det får bli ikväll, efter spelningen, eller på jobbet, jag har ju världens slöaste jobb. Fast egentligen inte. När det är mycket att göra så är det verkligen mycket, och tunga grejer.

Jag måste fan ta det lite lugnt nu.


Juridik och Margaritas

YES! Klockan på nio denna lovdag studiedag. Jag har värsta schemat för allt jag ska göra idag. Plugga juridik, äta något, göra mig iordning, träffa amanda, fixa en jävla massa med projektet, sen blir det drinkar. Det sistnämnda är det som gör så att jag orkar gå upp och plugga, som en liten morot. Eller alltså hela grejen med att träffa amanda är ju grymt kul. HERRE vad trötthet och alkohol inte är en bra kombination för mig. Amanda, är det lugnt om jag däckar hos dig?

Inatt tog jag och Jenny hennes drive thru oskuld. Vad perverst det lät. Det var det inte. Alltså hon har tagit körkort och så skulle hon skjutsa mig hem cirkus 400 meter men istället åkte vi till täby och hägernäs och körde en Mc donalds drive thru, vilket hon aldrig har gjort när hon själv kör. Jag lovar att ni fattade på första meningen men jag var tvungen att förklara. Jag hatar missförstånd.

Nu blir det juridik och sen då JÄÄÄÄÄÄVLAR!


Den 27:e

Jag gick upp klockan 10 för att plugga juridik. Det har jag inte gjort. Jag har suttit med gitarren. Men det gör inget. Jag vill ändå jobba med musik, inte juridik. Framförallt inte avtalsrätt. Calles pappa jobbar med det, ska nog ringa honom och ta ett ordentligt snack med honom. Men även om jag inte vill jobba med det kan det ju vara bra att ha ett bra slutbetyg .. nu blev det ett svårt val.

Ska iväg och fira Elsa sen! Men först tror jag vi ska ta en promenad i höstvädret. Äh åt helvete med Juridiken. Kan ta det imorgon, innan jag och Amanda ska fira. Vad ska vi egentligen fira? Jag vet inte. Kul ska det bli i alla fall. Jävligt kul!


Soldier

Minnen. Vilka minnen som bara spelas upp i hjärnan nu och får mig att svindla. I tveksamhetens tid, en gitarr, en vit kyrka med blåa kuddar. Only One och gråt. Alla bara grät. Som en jävla hög låg vi på mattan i den vita, stora kyrkan och grät tills vi knappt kunde andas. Där fanns det kärlek, kan jag säga. Jävla skit. Jag lyckades så jävla bra men samtidigt var det bara så fel. Men nu vet jag att jag kan, med eller utan någon annan liten tomte, jag kan beröra. Det var inte alls så som jag trodde att det skulle vara. Men där fanns det individer som var allt annat än tomma. Jag kommer nog aldrig sluta sakna det.


Ibland önskar jag typ att jag var mer tjejig av mig. Det låter typ kul att kunna städa sitt sminkbord eller rensa bland parfymflaskorna. Visst jag är tjej och jag har en stor garderob men jag brukar inte direkt tänka på vad jag sätter på mig. Jag smörjer in mig med lotion, jag använder ansiktsvatten och jag nopprar ögonbrynen. Jag är tjej helt enkelt, men jag orkar ta mig fan inte vara som alla andra, följa något mode eller i över huvud taget bry mig om att göra bort mig. Näej, fyfan va nöjd jag är ändå.


Worried sick

Jag har kommit på att om jag skriver på min uppsats i svenska så slipper jag tänka på annat och då slutar jag oroa mig. Innan städade jag rummet men sen orkade jag inte städa. Jag är så lat. Vänta, är inte lathet ett symptom på något? Jo det är det. Fan också. 3 jävla veckor kommer det vara såhär, ingen sömn, ingen koncentration, ingen mat(bara sushi). Fick lön också, fick inte alls lika mycket som jag hade trott. Väntar fortfarande på den andra lönen, den från i somras. Fan va dåligt allt blev nu. Jag vill bara gå och lägga mig, men jag kan inte för jag måste plugga. Får försöka tagga lite inför Bryssel, då blir jag alltid på bra humör.

Hejhej.

Nu är det morgon, dimmorna lyfter

Jag gick upp en timma för tidigt. Jävligt bra. Nu är min dag förstörd.

Med 10 minuters marginal

Asså shit. Jag skakar. Vilken hets. Jag vill inte ha någon bebis.

Nåja, det löste sig!

Jag sitter på jobbet(hinner egentligen inte jobba pga plugget men vilka pengar ska jag annars köpa mina belöningsplagg för?). David är kul, han nya killen. Men han har något system han har tagit med sig från täby så jag fattar ingenting, det är som att lära sig på nytt. Nu pratar han med sin tjej tror jag. Dom låter ganska puttinuttiga när dom snackar i telefonen. Sådär sliskigt ni vet. En annan grej på tal om jobb. Det kommer en brevbärare och frågar mig hur han ska sortera breven som vi ska skicka iväg. Jag kan ju inte liksom INTE kunna mitt jobb nu efter 3 år, men eftersom han David har sitt nya system så säger jag bara "den ska dit och ehhh den ska dit", så han inte ska tro att jag inte vet vad jag håller på med. Men det gör jag inte. Nu känner jag mig dum.

Nu är jag på stört bra humör. Nu snackar någon kund om fullmakter, det har jag på provet, har lärt mig allt om fullmakter idag så jag vet nog minsann vad kunden pratar om. Jag måste plugga ikväll också, och sticka ut och springa. Yäyäyä.

Förresten blev min latte grym.

Pandabadget och annat kul

Jag stannar hemma från svenskan för att - håll i er - PLUGGA! Yes. Härliga tider. Det värsta av allt är att jag har varit så inne i mitt plugg sen klockan 9 att jag inte ens har ätit frukost än. Nu är det ju nästan lunchdags. Avtalsrätt är verkligen.. något att bita i. Men jag hänger inte läpp för det, nästa vecka är det lov, eller vi kan kalla det studievecka. Jag ska nog ändå hinna med att göra lite roliga saker då också.

Jag är hungrig.

Igår tog vi blåbussen och åkte på en liten resa till vällingby. Det var trevligt. Jag tyckte de va lite mesigt med sång när vi var så många men annars så. Vi fick göra egna pins och jag gjorde bland annat en med en panda som stoppar upp en bambupinne i näsan. Olof ska hjälpa mig med webbdesignen, väldigt snällt av honom.

Jag måste fortsätta plugga nu.

Imorgon blir det lite belöningsshopping. Jag började i och för sig lite smått redan imorse, beställde en jacka och en jättefin stickad cardigan om det nu heter så. Jag älskar hösten. Jag fyller dessutom år om 3 veckor och 6 dagar. Mysmysmys.

Kanske ska gå och göra mig en latte i alla fall.

Glaset är halvfullt

Åhhh glad glad glad! Trots att jag har högar med plugg och massor av annat runt omkring så är jag så lycklig! För första gången läser jag en bok i skolsyfte som är förbannat bra, så det är vad jag ska göra nu. Sen är jag så stolt över mig själv för att jag har börjat träna! Snygga ben här kommer jag! YEAH! Jag sov typ 13 timmar inatt med min älskling, sjukt bra. Och älskade älskade mamma, nu har chanserna ökat med 5 procent, du klarar 15 till! Så länge alla i min närhet mår bra, så spelar inget annat någon roll. Fyfan vad jag är glad.

NU: "Förnuft och Känsla" skriven av Jane Austen. Stackars folk som hoppar av skolan som aldrig kommer läsa sånna här bra böcker. Jag har alltid gillat Austen. Skitsamma.

Money Money Money

Jag hittade nyss 500 spänn i ett kuvert när jag städade rummet. 1. Hur glömmer man att man har fått 500 kronor? 2. Varför lägger man ett kuvert med 500 kronor i en hög med saker som ska slängas? Tur att jag kollade igenom skräphögen en gång till.. 

Run bitch

Jag kom hem från min springrunda för ett tag sen. Det går bra nu. Två springturer och en (minst)entimmas långpromenad i veckan gör susen. Då orkar jag plugga och jag sover fruktansvärt gott om nätterna. Jag är helt slut. Sitter för övrigt och pluggar avtalsrätt. Det är det tråkigaste jag läst inom juridik. Det är så mycket också! Jag hade hellre läst mycke mer om brottsbalken. Mitt rum behöver städas, eller saneras. Imorgon tar jag mig nog en lång sovmorgon och städar järnet.

I helgen blir det beer-pong. Stört taggad.


Hard work work

Det är mycket nu. Skola, möten, jobb. Men sen är det ju en massa annat kul däremellan. Jag och Cricce gick en stört lång promenad igårkväll. Den var givande och vi snackade om massa saker, bland annat bandet som kommer få lite förändringar! Ser fram emot en ny fräsch start. Jag víll skriva en jävla massa bra musik som folk kan lyssna på, har aldrig varit mer taggad. Samtidigt drar skolan ner mig, måste plugga men jag har ingen motivation. Jag vill ha lov, jag vill fylla år, jag vill få lön, jag vill åka till Strasbourg med klassen. Den resan kommer för övrigt bli kickass. Jag, Mikalea, Amanda och Emelie delar rum på färjan, och sen delar jag och Amanda rum på alla de olika hotellen. Jag vill bara ta studenten och satsa gärnet på det jag älskar.

Debet Kredit

Nu ska jag sluta vara så tråkig. Hejhejhej. Jag var astaggad imorse, sen hade jag prov och blev otaggad. Nu är jag supertaggad igen. Städar rummet och lyssnar på stört bra musik. Repet i lördags gick så sjukt bra, har aldrig sjungit så bra på ett rep någonsin som jag gjorde då. Fan va nördigt att jag sitter och skriver om hur jag utvecklar min sångröst. Fyfan va tråkigt det måste vara att läsa om. Fy.

Kan berätta om några observationer jag gjort på senaste tiden istället:
- Om jag får barn, så ska jag aldrig någonsin ge dom skinka till matsäck
- Försök inte att borsta tänderna i ett litet badrum där det befinner sig en katt
- Försök inte att äta frukost, läsa bloggar och ha en katt i knät samtidigt
- Plugga inte, det hjälper inte
- Om du ska åka med SL, förvänta dig inte att få en sittplats på bussen, eller förresten, förvänta dig ingen plats alls
- Lämna tillbaka böckerna från de kurser som slutar direkt, istället för att ha en hög med 15 böcker du måste bära tillbaka till skolan

NU: Middag
SEN: Cykla till Cricce för lite jam


Fucktards

Vissa människor har verkligen problem. Bigtime. Tänkte berätta för er hur människor med sånna problem jag tänker på beter sig:

* Människan i fråga har problem med att två personer inte är vänner. Han är endast vän med den ena, så det skulle inte göra någon skillnad för personen ifall de två andra personerna var vänner. Hur korkat? Korkat som fan.

* Människan som har problem med en person snackar skit om personen med hennes vänner och ber dessa vänner hålla med om att hon "ska gå vidare eftersom det var så länge sen", istället för att ta det öga mot öga med den riktiga personen. Hur fegt? Så roligt jävla fegt. AFTR, hon har gått vidare, skiter i vad Hon gjorde mot henne för länge sen. Det handlar bara om att hon inte vill vara i närheten av folk som är kapabla till att skada henne såsom Hon gjorde en gång. Är det svårt att förstå att man kan gå vidare ifrån SAKERNA men inte vilja vara i närheten av personen som utförde SAKERNA? För mig är det solklart. Men återigen, personen har problem.

* Människan vill förstöra hennes och andras liv. Varför? Ingen aning. Hon har inte gjort ett skit mot honom. Är det möjligt att personen vill förstöra hennes liv för att hans egna liv är så jävla sämst? Det låter mest rimligt för mig. Men vad vet jag.

* Människan har sina "gudar" som han ser upp till så mycket att han gör vad som helst för dom. Därför börjar jag nästan undra om det är Hon som ligger bakom det här och är desperat efter min vänskap?

* För att börja sammanfatta. Människan bryr sig så helvetiskt mycket om att en person han inte ens är vän med ska släppa taget om saker, att han för länge sedan gått över gränsen.

* Han försöker vända hennes vänner mot henne. Lyckas han? Inte någonstans enligt dom.

* Egoist? Javisst.

Så snälla snälla du, eller ni, ta era förbannade jävla minnen och försvinn ur mitt liv. Jag kommer INTE ge mig, jag kommer INTE byta umgängeskrets en gång till på grund av henne, eller dig. Jag kommer fan INTE låta mig behandlas såhär efter den här dagen. Jag kommer ALDRIG mer, och jag lovar er, aldrig bli eran vän igen. Någonsin. Det har aldrig känts bättre.


Wierdo

Jag har mått sjukt illa hela dagen. Jag har druckit cirkus 3 liter vatten men det har då inte hjälpt. Jag håller på att stressa sönder känner jag. Har inga pengar kvar och min lön jag förväntade mig från lägret i augusti har fortfarande inte kommit. Det håller bara inte. Jag vill bara resa bort. Lägga mig på en sandstrand med solen rakt i ansiktet och dricka drinkar. Jag vill ha en ny piercing.

Däremot är jag stolt över mig själv. Jag har börjat seriöst med träningen och det flyter på, Jag sköter skolan så gott som det går, jag försover mig inte alls lika ofta längre trots att jag har tidigare mornar än i tvåan, Jag har betalat alla räkningar jag hade, Jag har städat i mitt rum, Jag och Amanda träffades igår för att sätta igång med vårat projekt, älskade Elsa höll i världens finaste Tanke igår som jag blev lycklig av att höra.

Varför mår jag så illa för då?


RSS 2.0