Söndagsmys

Repet gick så jävla bra. Vi riggade upp mikrofonanläggningen och det blev en helt annan medhörning. Jag älskar älskar älskar älskar älskar att få spela i det där bandet. Jag va helt slut efteråt och min röst va nästan trasig. Vissa älskar den där känslan i kroppen efter att dom tränat, den trötta och slutkörda känslan. Jag älskar den känskan i rösten, när jag känner att jag lyckats komma upp högre än förr, och klara av låtar jag bara kunde drömma om att klara för 3 år sen. Nu sticker jag till Calle.


Nytt inlägg

Idag är det rep med TT. AMAZING! Jag är sjukt taggad. Jag är trött som fan men jag kunde inte sova längre av någon anledning. Orkar alltså inte göra mig iordning så värst mycket så, ni får ha lite överseende med det dudes. Inte för att jag tror att ni bryr er direkt. Hoppas på att allt låter bra idag igen, som vanligt :)

Imorgon är det skola igen, så det blir kul. Jag försöker i alla fall intala mig själv att skolan är rolig, såhär sista året. Fast jag tycker mest att det är plågsamt. Synd att dom roligaste kurserna jag läser ligger mån-tors 8.10-9.30, eftersom jag är så jävla morgontrött. Men det här blir bra. Redovisning och Beskattningskursen känns tyngst, för det är fan inte roligt med siffror i över huvud taget. Fast läraren är väldigt skön. Jag har fortfarande någon form av ångest inför vintern, jag gillar inte att det är mörkt dygnet runt när man går i skolan.

Hursomhelst, jag ska väl ta på mig några vettiga kläder nu och fösöka få upp C. ur sängen.


Everything will be allright

Idag har jag promenerat runt på söder och fotat, det var mysigt. Mamma köpte lite choklad från Chokladfabriken också, väldigt gott. Ikväll blir det fett med jam och andra skojiga grejer med Kalle. Kanske hinner förbi Christian ett tag också, han som för övrigt är så jävla bra. Imorgon ska vi repa, och jag taggar sjukt mycke. Sen möter jag upp Carl som varit på bröllop ^^ Och det var underbart att få spela in låten med honom och Henke. Sjukt bra jobbat, båda två. Liksom hur många par spelar in "deras låt" som en cover tillsammans?

Nu ska jag göra mig iordning. Tvätta mitt vita löshår och hänga på mina plasttuttar ni vet.

Det där va ett skoj, för er som inte fattade det. Chansen är ungefär lika stor som att jag skulle lägga upp dagens outfit.



Fyfan vad jag är cool

Idag fyller mamma år, grattis <3 Vi har varit ute och käkat, jag har aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Min pappa sjöng någon form av opera genom bilrutan på vägen hem. Detta var en trevlig kväll.

På tal om kul människor. Detta är smset jag fick skickat till mig natten då alla firade Amanda.
"Puss puss puss bullefjutt. Fyfan vad du är cool vi tycker du är cool vi tycker du är så jävla cool och vi önskar så jävla hårt att du vore här fast det inte är men när du fyller år DU FYLLER ÅR, DÅ JÄVLAR! Vi älskar dig och önskar dig en god natt sömn i din nya säng. Du är cool fyfan vad du är cool. Godnatt/ Axel, Christian, Max, Amanda, David, Fredrik"

Vem är David?

Hursomhelst, ni är bäst.

Och förresten..

.. så har jag lösenordskyddat min gamla blogg. Men ni som vill ha lösen till den, typ läsa gamla minnen eller så, får det såklart.

ledarmiddag

Idag känns allting bra. Det är jag igen, jag är tillbaka. Det har aldrig kännts så bra. Och nu, ledarmiddag med ledarna från alla 3 läger. Elsa plockar upp mig från jobbet, underbart.

Jag är fortfarande liten

Idag fyller Amanda 18 år, detta betyder, att ALLA mina vänner fyllt 18, utom jag. Jag är fortfarande liten och omyndig. Och ikväll ska alla ut för att fira Amanda, så det känns ju tråkigt att inte få vara med och fira henne. Om typ två månader, lite mer, så är det min tur. Jag längtar inte direkt efter krogen. I alla fall inte typ dunka dunka ställen.. jag gillar inte att stå på trånga dansgolv och dansa till dålig musik? Jag tycker det ser pinsamt ut. Men men, det finns dom som mer än gärna skryter om hur "duktiga" det är på att dansa. Själv tycker jag bäst om dansen moshpit. Jag dansade i åtta år innan jag slutade, och då handlade dans om att få röra kroppen till bra musik, det gav en härlig känsla. Så, moshpit passar ju bra på livespelningarna, att röra mig till musiken genom att knuffa på alla i närheten. Det är kul. Ni tycker jag är dum i huvudet, men det gör inget. Jag är alltid den enda tjejen som moshar.

Jag är kär i min nya säng. Allvarligt, jag vill inte lämna den.

Jag är så otroligt trött idag. Sitter och hinkar i mig lite kaffe för tillfället. Vet inte varför jag är så jävla trött, måste vara regnet eller något. Gick även runt i stan med Amanda ett tag, jag blir alltid så jävla trött av att gå i stan. Jag fick i alla fall hem lite nödvändiga kläder. Lägger upp outfitsen imorgon. SKOJA. Serriöst, haha.

sömn

Min-nya-säng-är-underbar. Helt sjukt. Jag vill bara hem från jobbet så att jag kan lägga mig och sova i den. Kanske se några scrubs-avsnitt först, lätt värt det. Det är inte så party att gå upp halv sju varje dag i veckan, men nu har jag i alla fall en stor säng att sova i. Inte för att det var något fel på min förra, jag kommer typ sakna den.

Idag kan jag passa på att gratulera James och Axel på 18-årsdagen. ALLA fyller i agusutsti, förutom jag som fyller i november. Det är segt.


Jag är sjukt taggad på att repa..


Och imorgon ska jag köpa jeans.


hallelujah

Jag har håltimme. Det kommer jag ha varje dag förutom fredag, minst två timmar. Hur blev det så? Fotokursen verkar jävligt rolig. Vi fick fota med typ en plåtburk med fotopapper i och hål i så att lite lite ljus kan komma in och göra själva bilden. Fast det kom in för mycke ljus på allas så det blev inte direkt några bilder.

Det är en fjäril i mitt rum, betyder det inte tur att se en fjäril?

Tidig morgon

Snart ska jag ha min första fotokurs! Hoppas det är en skön grupp ..

It's on

Jävlar va kul det var att repa idag. Vi är fett bra. Kul att få spela in Paramore-covern med älskade Calle också. Vi kommer typ starta upp en myspace för våra cover-låtar också! Men så länge kan ni lyssna på oss och våra egna låtar här , borde komma upp lite nya låtar inom kort också.
Jag håller på att rensa ut mitt rum, igen. Ska få en ny säng i veckan, det blir fett med mega yeah. Imorgon startar helvetesveckan, som kommer se likadan ut i ett år. 8.10 varje dag(minus fredagar) i ett år, tills studenten. KUL. Bra jobbat. Men det här fixar jag, om jag bara lever på tanken att varje dag som går är en dag närmare studenten. Nu kör vi.

ÅLRAJT

Here we go. Ny blogg och allt. Den gamla var så .. gammal. Så nu blire här istället. Smoky? Smokey fungerade inte så vafan. Nu har trean börjat, studenten om mindre än ett år. Så nu kör vi. Jag och Amanda kom även på våran projektplan idag, det tog kortare tid än vad jag trodde att det skulle ta, men vi är ju så jävla smarta. Jag kommer att omdesigna denna blogg, när jag har tid. Imorgon är det spelning med MP och sen är det party on hela helgen. Denna blogg är väldigt lik min gamla, för det är ju jag som skriver den.. men det kommer mer bilder och sånt, sen kommer den handla om ännu mer musik, och mindre depp, bara pepp. Hörs snart!

RSS 2.0