Style

Jag vet. Min blogg är sjukt ful. Jag ska fixa den.. men jag hinner typ aldrig. Går dessutom webbdesignkursen men fan, läraren är verkligen inge bra, så jag orkar inte gå dit. Och jag måste göra något illa kvickt! Linnea, vart är du?! HJÄÄÄÄÄLP MIG.


Brickbyboringbrick

Måste säga att Möja09 var riktigt jävla nice. Jag blev totalt överlycklig av att bara vara där. Skönaste grabbarna också. Kalle är verkligen hemma nu. Det började med en fin liten båttur på cirkus 4 timmar ut. Sen kom vi fram och jag bara kände hur den lilla energin jag hade kvar började ta slut. Jag gick och la mig ganska snabbt medan dom andra i princip skrek och skrev en sång om wokhouse, tror ni att jag hörde dom? Nej. Jag var helt död. Trots min tidiga sänggång i den lyxiga gäststugan så vaknade jag även sist. Gustav väcker mig med att säga "ost" på skånska. Den här dagen blev alltså lite mer party minus att Henke var tvungen att åka hem. Men vi hade otroligt roligt ändå. På söndagen så gick vi upp hyffsat tidigt och några vinare(på lördagen), några skeva framhjul, 4 chipspåsar, 2 godispåsar och ett cornflakes-paket senare så seglade vi hemmåt. Bara en liten del av allt vi gjorde.

Ska lyssna sönder brickbyboringbrick och försöka komma upp på all i wanted nu. Sen blir det fett med religionskunskap.

Möja09

Nu ska vi dra snart. Ska bli så jävla roligt. Packat ner allt jag kan tänkas att behöva. Taggar till med brand new eyes, som blir sparkade i röven av Riot. Seriöst, tyngre sound? Inte någonstans. Favoritlåtarna? Brick by boring brick och All i wanted. Det kan inte direkt bli dåligt, men jag är lite besviken.

Jaja, ska bara packa ner det sista och kolla om jag fortfarande kan ha min flytväst, sen kör vi. Nu jävlar.

Skittles

Jenny gav mig skittles idag! Hon hade köpt dom till mig i USA. Sitter och äter på dom nu, så sött att det gör ont i munnen. Kan nästan inte andas.

I helgen blir det ta mig fan Möja09! Det kommer bli wild and crazy! Inte seglat på stört länge så nu är det dags. Det skulle vara "herrsegling" men vi får väl se vad vi kallar det nu när jag ska med. Jag är stört taggad.

Annars ska jag iväg till jobbet nu.

Jag är så jävla kär. Fortfarande, efter 15 månader.

Dagy anställer btw ganska konstiga lärare ibland ..

Hellfuckingyeah

Jag sitter här och övar på mina Alexi Laiho skills. Det går förvånadsvärt bra. Men jag har ingen fungerande förstärkare vilket är ett litet problem, jag spräckte nämligen min. Så det kommer mest små pip gitarren. I alla fall, när jag har utvecklats ytterligare lite som gitarrist ska jag ta tag i en fet hög med plugg. Måste göra klart Redovisning och Beskattning kapitlet, satt med E. och M. och gjorde massor trots att vi inte hade lektion, jag är så ovanligt duktig idag. Sen har vi religionen, vad exakt ska man plugga på, någon som vet? Vi har ju knappt gått igenom något djupt.

Och juste! Idag framkallade jag lite bilder! Det var sjukt kul och snälla människor som lärde mig hur man gjorde efterssom jag missade jättemycket förra veckan när jag var sjuk. Så nu vet alla det.

Förresten hade Calle först rätt på frågan ett eller två inlägg ner. Har dock fortfarande inte hittat några coola martiniglas jag kan önska mig.


Kräftskiva

Ikväll är det kräftskiva i Tyresö igen. Vi hade det förra året också, det var stööört kul. Jag hade lite svårt att bestämma mig för om jag skulle med eller inte men sen helt plötsligt när jag väntade på bussen igår så fick jag värsta halleluja-upplevelsen och bestämde mig för att följa med. För vad kan gå fel?

Förra året på samma tillställning så sov jag i en låda, därför tar jag i år med mig sovsäck och liggunderlag.

Vi hörs.. när jag är nykter igen.


Yeah.. about this ..

Person: Imorgon ska jag snagga mig.
Övriga: VA?! NEJ?!
Person: Jo jag har beställt tid, ska polera huvudet. Vi ska ha maskerad på jobbet, jag tänker gå utklädd till ollon.

Jag tänker INTE säga vem som sa detta. Men vissa kanske kan räkna ut. Den första som har rätt blir bjuden på en drink i mina fancy martiniglas som jag inte riktigt har hittat ännu. Men ändå.


Between the shadows and the soul

Så heter låten jag sitter och försöker få ihop. Kul kul. Jag behöver typ känna något för att kunna skriva. Det är fett irriterande. Typ Cricce, han kan skriva bara fett bra grejer som inte behöver handla om något speciellt som har hänt i hans liv(as far as I know(Oh marilyn(internskämt))). Det jag skriver måste ha någon innebörd men varför i helvete då? Nu får det vara slut med sånt där deep shit. I alla fall, för att komma till det jag skulle säga. Den här låten, har faktiskt ingen djup innebörd. Det är mest saker jag fått upp i huvudet som jag skrivit ner, och nu har det blivit till en låt. Men den är långt ifrån klar. Tror det här blir grymt. Får visa den för bandet nästa rep.

Saknade

Fan vilken hemsk saknad jag har efter er nu. Ni som gjorde den senaste delen av sommaren till det bästa någonsin. Jag sitter och lyssnar på låtarna ni skrev till oss. Så otroligt jävla begåvade människor. Det känns så långt bort nu. Vi levde som en familj i 3 veckor, och ingen av oss ville att det skulle ta slut. Jag har aldrig någonsin lärt mig så mycket på så kort tid som jag gjorde då, lärde mig massor av er. Lärde känna er, inte era masker, utan era hjärtan. Jag missade återträffen i söndags på grund av den här äckliga förkylningen. Känns jättetråkigt. Mest för att Martin från Norge va här i helgen, enda gången han kom till Sverige innan nästa sommar. Jag kan inte se mig som en ledare för er längre, ni är mina vänner, men jag ska försöka föregå med gott exempel i alla fall. Det som känns mest sorligt är att det aldrig kommer vara sådär som det var i somras igen, att vi är som en familj. Det var där och då. Nu har ni fullt upp med era tonårsliv. Jag saknar inte tiden då jag va 15, trots att jag bara är knappa 18 år så känns det så otroligt längesen. Och tänk hur mycket jag har förändrats. Hoppas bara att ni fortsätter vara dom fantastiska människor ni redan är.


Orka

Jag är sjuk. Orkar typ inte göra någonting. Jag har drömt mardrömmar hela natten, gör alltid det när jag har feber. Sällan jag gör det annars. Men nu är det ett helvete, det är alltid samma. Helgen var grymt bra annars. Jag vill sjunga men det går inte, det gör för ont i halsen. Det här suger. Men när jag är frisk kommer jag vara på topp igen och då blir det rep och skola och fotografering. Som sagt, ovanligt taggad på skolan det här året. Sen har jag aldrig varit såhär kär (:

090909

Jag är fan på topp! Ny frilla, ny typ sångröststeknik. Vetefan vart det kommer ifrån men jag har aldrig nått så högt någonsin, detta är bra för bandet. Det verkar inte finnas någon gräns för hur mycket jag tål just nu utan att bryta ihop. Nu tänker jag åka till C. bara för att göra allting ännu bättre. Yes. 080808 var för övrigt också en jävligt bra dag.

Hög IQ, låg EQ

Blir så trött på folk som tror att intelligens bara handlar om hur bra man är på att se mönster, matte osv.. Vafan har det med saken att göra? Det finns ju olika sorters intelligenser. Jag är vidrigt sämst på matte men inte fan betyder det att jag är dum. Diskuterade detta med Amanda idag. Jag känner ingen som läst till matte E eller Deskret eller fan det heter, utan problem. Men jag kan säga, att ingen av dom jag känner är IG-barn eller osmarta på något sätt alls. Jag är hellre duktig på det sociala planet, språk eller det musikaliska planet än på matte. Allvarligt?

Annat jag tänker på: 

Sitter och skriver om Greenpeace, vilka lirare det är.

Imorgon ska vi framkalla bilder. Jag har så otroligt mycke inspiration just nu. Saker som jag vill fota.

Första dagen i "kort" hår och lugg. Känns bra, tackar som frågar. Men det är ovant och jag saknar det långa lite.

Ignorance is your new best friend. Verkligen. Vad håller du på med? Lågstadienivå. Så går det när man inte är tillräckligt mycket schteeeeeeeek för vissa. Äh what the fuck jag är bara jag och jag är stolt över mig själv. Take it or leave it.


Avatar

Nyklippt. Lugg och uppklippt, 25 cemtimeter är borta från de mest uppklippna. Allt känns fjärilslätt. Som kärlek till Avatar. Jävligt bra eftermiddag/kväll med mamma, frisören och italiensk takeaway-mat. Jag känner mig superfin. Mitt rum är inte lika fint och välstädat som håret dock. Kanske borde ta itu med det..

Vad gör jag annars då? Jo jag sitter och funderar på hur jag ska överleva Psykologikursen utan att knäcka mig i skratt åt den okända A. Eller är hon så okänd? Jag förstår inte grejen. En annan grej jag inte förstår är när jag fick lätt för att komma upp på morgonen. Jag antar att det är för att det är roliga kurser på morgonen. Idag hade jag foto igen. Vi fick fota analogt och sen jobba i totalt mörker eftersom filmen är är 100% ljuskänslig. "Tönt", tänker ni. "Awesome" tänker jag. Vi ska i alla fall framkalla på onsdag.

Jag vill spela musik med er kuliga människor nu.


Ignorance

Jag och mamma lagade mat till Rockklassiker. Det är så det ska vara. Nu lyssnar jag på Ignorance och längtar tills den 30:e september då skivan släpps. Och jag är taggad på nästa rep, och ny frisyr, och nästa helg. Jag antar att jag är en allmänt taggad människa.

Imorgon ska jag fota med en analog spegelreflexkamera. Det kommer bli awesome.

Nu: försöka göra en redovisning till R&B, utifallatt, tillsammans med Amanda.

Overkill

Jag var så jävla taggad på rep hela veckan. Så får jag reda på att det inte blir något den här helgen! Vad ska jag göra nudå? Eller ja, det blev en extra lång morgon med C. Hans katt är så söt. Den kommer in på morgonen till oss och hoppar upp i sängen och fortsätter att sova där. Lilla Jackie, jag tycker det är ett perfekt kattnamn.

Jag är så seg idag. Jag är alltid seg på söndagar. Jag är ändå rätt taggad på veckan som kommer. Imorgon ska jag klippa mig, hur blir en överaskning. På tisdag börjar Andra Avenyn igen, tjockt nice. Jag och A. kommer sitta som klistrade, det är fan nästan så vi borde se det tillsammans.

Vad ska man önska sig i 18årspresent?

One moment

"En människa med fantasisk humor och musikhjärta.
Gitarren och rösten gör henne till den jag helst vill spela
musik med av alla jag har träffat."

Tack för dom orden, Martin


I mitt yrke träffar jag ibland människor med riktiga hjärtan

Fan-waitforit-tastic

Jag hade en jävligt bra kväll igår. Hur jag mår idag är en annan sak. Jag har en känsla av att ingenting kan gå fel just nu, för allt och alla är så jävla bra. Jag orkar liksom inte lägga energi på folk som inte ger mig något tillbaka, så nu skiter jag i det där. Behandla andra som dom behandlar dig, inte behandla andra som du själv vill bli behandlad. Då kliver folk på dig.

Anyways. Nu ska jag svepa ett par glas vatten. Hittar ingen resorb. Borde fan ringa Elsa. Elsa är jävligt bra hon med. Jag har så sjukt mycket jag vill säga men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Och imorgon har det varit vi i 15 månader <3

Beerpong

This night will be awesome. Eller fan, det kan sluta hur som helst. Beerpong it is. För oss som vågar chansa lite mer här i livet.

Psykologi

*Läraren ropar upp oss innan lektionen*

Läraren: Amanda?

A. och en till okänd A. : Ja

Okända A: eller vilken Amanda?

Läraren: S.

Okända A. : Jaha, då var det inte jag

A. : Nej, det är det FAN inte..


Coca Cola ur glasflaska äger

Sitter på jobbet och kan knappt tänka på annat än mat. Jag är stört hungrig. Det finns inte riktigt något att göra på jobbet idag. Jag tog mig en sovmorgon imorse eftersom jag hade ett långt hål efter 8.10 lektionen, bestämde att det inte var värt att gå eftersom läraren lägger upp allt på nätet ändå. När jag kommer hem så ska jag skriva ett tal på fem minuter om bildens påverkan på människor eller något i den stilen. Jag hatar att hålla tal om meningslösa grejer som jag inte ens är intresserad av. Eller asså jag är ju grymt intresserad av fotografering och påverkan på den nivån, men inte typ reklam och massa skit.

Allting känns allmänt rörigt i mitt huvud idag. Skolan har liksom börjat, när hände det? Och jag hoppas att resten av de här veckodagarna går jävligt snabbt. Imorgon är det fotolektion igen, det blir roligt. Och sen är det spexklassfoto, elchockstema. Awesome!


Värt att nämnas

Igår smsade jag med Amanda, under en ganska lång tid. Vi snackade om saker och åsikter som vi delar. Och ja, detta klarar vi utmärkt via sms eftersom vi båda kan skriva snabbt på våra Samsungar. Medans vi snacakde så fick jag en sån jävla lust att träffa henne. Ja, vi träffas varenda dag i skolan. Men det var jättelänge sen som vi bara satt hemma hos någon och snackade. Så vi sågs i mörby och köpte massor av goda saker och sen stack vi hem till henne.

Det var så jävla roligt. Inte liksom att vi hela tiden satt och skrattade(det gjorde vi också mycket), men det var en sån skön känsla. Att sitta i Amandas stora rum med alkoholfria vätskor(vatten/coca cola) i hennes stört coola vinglas. Jag trivs alltid i As. sällskap. Om hon är med någonstans så känner jag mig aldrig obekväm, hur många människor det nu än är omkring.

Vi har samma:
* humor
* favoritsmak på chips
* inställning till plugget
* uppfattning om vad som räknas som en lyckad helg
* film/seriesmak
* jag höll på att skriva pojkvän men så är inte fallet, möjligtvis att dom har samma musiksmak
* åsikter om jävligt många saker, allt från människors olika beteenden till vart gränser går
* uppfattning om saker och ting

Och det här är bara några saker. Hm, vad jag försöker säga är att A. är en av få tjejer som jag kan umgås med, och det är väldigt bra att jag har dig. Kärlek.

_______________________________________________________________________________________

Och nu är det september, på måndag ska jag klippa mig och sen är det bara att vänta vänta vänta på min födelsedag.


RSS 2.0